استفاده از آلو بخارا خورشتی یکی از عوامل ضد سرطان می باشد

آلو بخارا خورشتی به دلیل داشتن ایزاتین و سوربیتول به رفع یبوست و مشکلات گوارشی کمک می کند. همچنین روده را سالم نگه می دارد.

توصیه می شود که میوه های فصلی را به طور منظم مصرف کنید زیرا دارای فواید سلامتی بی شماری هستند و در مقابل بسیاری از بیماری های فصلی محافظت می کنند.

و تابستان به ویژه برای محصولات شیرین و آبدارش شناخته شده است. یکی از این میوه های تابستانی بسیار دوست داشتنی و سالم آلو یا آلو بخارا است.

شیرین، کمی تند، پوشیده از پوست قرمز مایل به آبی، آلو بخارا در فصل است.

آلو به نام آلو بخارا شناخته می شود و یک گزینه میوه ای غنی از مواد مغذی است که طیف گسترده ای از فواید سلامتی را ارائه می دهد.

آلو بخارا همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر نامحلول است، به این معنی که با آب ترکیب نمی شود، بنابراین با افزایش حجم مدفوع از یبوست جلوگیری می کند.

به کاهش سطح قند کمک می کند.

آلو

به گفته این متخصص تغذیه، آلو دارای خواصی است که ممکن است به کنترل سطح قند خون کمک کند.

آلو بخارا علیرغم اینکه کربوهیدرات نسبتاً بالایی دارد، به نظر نمی‌رسد که بعد از مصرف باعث افزایش قابل توجهی در سطح قند خون شود.

این به پتانسیل آنها برای افزایش سطح آدیپونکتین، هورمونی که در تنظیم قند خون نقش دارد، نسبت داده می شود.

علاوه بر این، فیبر موجود در آلو ممکن است تا حدی مسئول اثرات آن بر قند خون باشد.

از آنجایی که آلو بخارا منبع غنی از پتاسیم، فلوراید و آهن است، با کنترل ضربان قلب و فشار خون برای سلامت قلب مفید است.

این به این دلیل است که پتاسیم “جزئی مهم از مایعات سلولی و بدن” است.

آلو بخارا سرشار از مواد مغذی گیاهی منحصر به فرد یا عوامل ضد سرطانی آنها به نام نئوکلروژنیک و اسید کلروژنیک است.

این فنل ها بدون آسیب رساندن به سلول های سالم، سلول های سرطان سینه را از بین می برند.

شمال هند در حال حاضر تحت یک موج گرمای بی امان است و لازم است در این آب و هوا هیدراته بماند.

میوه هایی مانند آلو بخارا یا آلو و انواع آن می توانند در چنین سناریوهایی سودمند باشند. حاوی پتاسیم، ویتامین C است و پتانسیل سم زدایی بدن را دارد.