استفاده از سبزیجات خشک کیلویی موجب شل شدن و افتادگی پوست اعلام شد

هارمونی هاوس فودز پیشنهاد می کند از سبزیجات خشک کیلویی مستقیماً از بسته بندی در سوپ، خورش یا کاسرول استفاده کنید.

برای تطبیق یک دستور غذای معمولی برای استفاده از سبزیجات خشک شده به طور مستقیم از بسته، مقدار مایع لازم برای بازسازی کامل سبزیجات را اندازه گیری کنید.

و آن مایع را با تکه های سبزی خشک شده به اضافه هر مایع دیگری در دستور غذا اضافه کنید.

اگرچه نسبت به برخی سبزیجات دیگر به زمان خیساندن بیشتری نیاز دارد، اما ذرت آبرسانی شده مجدداً هم از نظر طعم و هم از نظر ظاهر به حالت تقریبا تازه برمی گردد.

برای خوش طعم شدن ذرت شیرین بدون آب، 4 فنجان آب را بجوشانید و 1 فنجان ذرت شیرین خشک شده را اضافه کنید.

اجازه دهید حدود 20 دقیقه خیس بخورد. ذرت را به مدت 30 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بجوشانید. ادویه ها را به سلیقه اضافه کنید.

سیب زمینی های خشک شده معمولاً به صورت تکه ای برای تهیه پوره سیب زمینی در دسترس هستند.

سبزیجات

پولک برای غلیظ شدن سوپ یا خورش نیز مفید است. سیب‌زمینی‌های برش‌شده آب‌شده و خرده‌های قهوه‌ای هاش را می‌توان در سوپ یا خورش استفاده کرد، یا آن‌ها را آب‌رسانی کرد و به‌عنوان سیب‌زمینی خلال‌شده پخت.

برای سرخ کردن سیب زمینی های کم آب، RecipeSecrets.net پیشنهاد می کند برش ها یا تکه های سیب زمینی را در آب جوش خیس کنید تا زمانی که دوباره هیدراته شوند.

با آسیاب کردن قطعات سبزیجات خشک شده در آسیاب یا مخلوط کن، پودرهای سبزیجات را خودتان درست کنید.

از پودرهای سبزیجات به عنوان طعم دهنده استفاده کنید یا به عنوان غلیظ کننده سوپ و خورش اضافه کنید.

ترکیب سوپ فوری خود را از پودرهای سبزیجات درست کنید.

ترکیب سوپ فوری خشک شده را که با ترکیب 1 قاشق غذاخوری تهیه شده است، توصیف می کند.

پودر سبزیجات با 1/4 فنجان شیر خشک. 3/4 فنجان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید. این مخلوط سوپ را با اضافه کردن تکه های سیب زمینی به دلخواه غلیظ کنید.

پودر گوجه فرنگی را می توان به بافت های مختلف برای اهداف مختلف بازسازی کرد.

آن را بسیار غلیظ کنید تا به عنوان رب گوجه فرنگی استفاده کنید، آب بیشتری برای تهیه سس گوجه فرنگی یا حتی آب بیشتری برای قوام آب گوجه اضافه کنید.

سبزیجات خشک را با پودر گوجه فرنگی مخلوط کنید تا پودر سس پیتزا یا اسپاگتی درست شود.