خرید زردآلو در ترکیه موجب افزایش مسافران نوروزی شد

زردآلو در ترکیه ممکن است سلامت روده را تقویت کند.

یک فنجان (165 گرم) زردآلو ورقه شده 3.3 گرم فیبر دارد که به ترتیب 8.6 درصد و 13.2 درصد از DV برای مردان و زنان است.

زردآلو حاوی فیبر محلول و نامحلول است. نوع محلول در آب حل می شود و شامل پکتین، صمغ و زنجیره های بلند قند به نام پلی ساکارید است، در حالی که نوع نامحلول در آب حل نمی شود و شامل سلولز، همی سلولز و لیگنین است.

زردآلو به خصوص سرشار از فیبر محلول است که برای حفظ سطح قند خون و کلسترول سالم مهم است.

علاوه بر این، فیبر حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش شما را به تاخیر می اندازد و باکتری های مفید روده شما را تغذیه می کند. میکروبیوم سالم‌تر روده با خطر کمتر چاقی مرتبط است.

در حالی که یک زردآلو (35 گرم) تنها 0.7 گرم فیبر دارد، خوردن چند عدد آن در یک وعده آسان است.

زردآلو

زردآلو منبع خوبی از فیبر محلول است که باکتری های سالم روده شما را تغذیه می کند و ممکن است سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند.

زردآلو سرشار از پتاسیم است، ماده معدنی که به عنوان یک الکترولیت نیز عمل می کند.

در بدن شما، مسئول ارسال سیگنال های عصبی و تنظیم انقباضات ماهیچه ای و تعادل مایعات است.

دو عدد زردآلو (70 گرم) 181 میلی گرم از این ماده معدنی را فراهم می کند که 4 درصد DV است.

از آنجایی که پتاسیم برای حفظ تعادل مایعات از نزدیک با سدیم کار می کند، مصرف کافی ممکن است به جلوگیری از نفخ و حفظ فشار خون سالم کمک کند.

یک تجزیه و تحلیل از 33 مطالعه نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم به طور قابل توجهی فشار خون را کاهش می دهد و منجر به کاهش 24 درصدی خطر سکته مغزی می شود.

پتاسیم به سیگنال دهی عصبی، انقباضات ماهیچه ای و تعادل مایعات کمک می کند.

خوردن غذاهای غنی از پتاسیم، مانند زردآلو، ممکن است به جلوگیری از فشار خون بالا و کاهش خطر سکته مغزی کمک کند.