افرادی که قهوه موکا کاله مصرف می کنند نیز ممکن است خطر ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا را کاهش دهند.
در سال 2014، محققان مصرف قهوه را در میان افراد مبتلا به کلانژیت اسکلروزان اولیه (PSC) و سیروز صفراوی اولیه (PBC) بررسی کردند.
اینها شرایط خود ایمنی هستند که مجاری صفراوی در کبد را تحت تأثیر قرار می دهند.
آنها دریافتند که افراد مبتلا به PSC نسبت به افرادی که این عارضه را ندارند، احتمال بیشتری دارد که قهوه کمتری مصرف کنند.
هیچ مدرکی وجود نداشت که نشان دهد مصرف قهوه در افراد با یا بدون PBC متفاوت است.
همچنین، مطالعه دیگری در سال 2014 ارتباط بین مصرف قهوه و کاهش خطر مرگ ناشی از سیروز مرتبط با هپاتیت غیر ویروسی را نشان داد.
محققان پیشنهاد کردند که نوشیدن دو یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به این بیماری را تا 66 درصد کاهش دهد.
پیش از این، در سال 2015، یک مطالعه کوهورت روی یک جمعیت چند قومیتی در ایالات متحده نشان داد که بسته به دوز مصرف، مصرف دو تا سه فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد و بیماری مزمن کبدی (CLD) را در شرکت کنندگان تا 38 درصد کاهش می دهد.
متاآنالیز منبع معتبر سال 2017 همچنین به این نتیجه رسید که به نظر می رسد مصرف هر نوع قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد، بیماری کبد چرب غیر الکلی و سیروز را کاهش می دهد.
این یافته ها در حال حاضر توسط یک منبع مورد اعتماد در سال 2021 تقویت شده است که نشان می دهد مصرف همه انواع قهوه ممکن است محافظت در برابر CLD را ارائه دهد.
در یک مطالعه در سال 2018، محققان دریافتند که نوشیدن سه تا پنج فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 15 درصد کاهش دهد.
به نظر می رسد نوشیدن یک تا پنج فنجان در روز نیز با مرگ و میر کلی کمتر ناشی از هر علتی مرتبط باشد.
برای افرادی که قبلاً یک حمله قلبی را تجربه کردهاند، به نظر نمیرسد نوشیدن قهوه خطر ابتلا به دیگری یا مرگ در نتیجه آنها را افزایش دهد.
با این حال، متاآنالیز 2017 همچنین نشان داد که ممکن است سطوح بالاتری از لیپیدهای خون (چربی) و کلسترول در افرادی که قهوه بیشتری مصرف میکنند وجود داشته باشد. این مواد ممکن است فرد را مستعد مشکلات قلبی کند.
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف قهوه ممکن است به کاهش وزن افراد کمک کند.