رب گوجه ورامین از گوجه فرنگی های رسیده که با نمک و ادویه های طبیعی چاشنی شده اند به دست می آید.
رب غلیظ است و با گوجه فرنگی صاف شده که غلیظ شده است درست می شود. رب گوجه فرنگی هانت در هر اونس ارزش غذایی ضعیفی دارد.
اطلاعات تغذیه ای موجود در بسته بندی رب گوجه فرنگی مصرف کننده ممکن است در ارزیابی اندازه سهم سالم خانواده مفید باشد.
در حالی که رب گوجه فرنگی یک غذای اصلی آشپزخانه است، محتوای کالری و مواد مغذی آن را بررسی کنید تا ببینید آیا برای وعده غذایی بعدی شما مناسب است یا خیر.
چگالی کم کالری رب گوجه فرنگی می تواند دلیلی برای محتوای کم کالری آن باشد.
رب گوجه فرنگی نشان می دهد که ارزش غذایی محصول در هر اونس پایین است.
به طور مشابه، محتوای ویتامین و مواد معدنی در هر اونس ضعیف است.
در حالی که انواع مختلفی از رب گوجه فرنگی در بازار وجود دارد، قبل از تصمیم گیری باید آمار تغذیه ای روی بسته بندی را به دقت مطالعه کنید.
طیف متعادلی از مواد مغذی توسط یک محصول رب گوجه فرنگی سالم ارائه می شود.
رب گوجه فرنگی اغلب در یکی از سه قالب بسته بندی می شود: قوطی، شیشه شیشه ای یا لوله. وقتی صحبت از دستورالعمل های ذخیره سازی می شود، همه آنها بسیار یکسان هستند.
ظرف رب گوجه فرنگی را تا زمانی که باز نشده است، سرد و خشک و دور از منابع حرارتی نگهداری کنید.
همچنین، اگر ظرف شیشه ای است، به خاطر داشته باشید که نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرد.
خوشبختانه، رب گوجه فرنگی بیشتر در غذاهای پخته استفاده می شود، جایی که تفاوت به سختی قابل درک است.
کیسه فریزر را از فریزر خارج کرده و در فریزر قرار دهید.
ساده نیست؟ فقط چند دقیقه طول می کشد و تنها کاری که باید انجام دهید این است که قالب های یخ را بشویید.
اگر از رب گوجه فرنگی در آماده سازی روی اجاق گاز استفاده می کنید، معمولاً می توانید مرحله ذوب را نادیده بگیرید.